6 redenen om verliefd te worden op Highway Residence

Een bijzondere valentijn? Bouw samen een nestje! En dat doe je in de buurt van Gent, nergens beter dan in Highway Residence. Kijk dit nieuwe project, in de rand van Gent, eens diep in de ogen en smelt voor de charmes. Wij geven je alvast 6 goede redenen mee om te zwichten voor dit droomproject. 

Reden 1: Duurzaamheid troef

Jullie denken aan een toekomst samen en die toekomst is duurzaam. Dit project in Gent, speelt hier perfect op in. Alle appartementen zijn bijna-energieneutraal en warmtepompen zijn voorzien. Tel daar nog de slimme isolatie en zonnepanelen bij op en je weet dat je klaar bent voor de toekomst. Je draagt je steentje bij aan een beter milieu én bespaart aanzienlijk op je energiefactuur. Trouwens vloerverwarming is ook mogelijk, ideaal voor de koudbloedige mensen en ook weer een stuk zuiniger in verbruik. 


Reden 2: Gericht op levenscomfort

We leven een jachtig leven, maar proberen ons zo goed mogelijk te organiseren. Het is fijn als je leefomgeving je daar een handje bij helpt. Dat is exact wat je van Highway Residence kunt verwachten. Reken maar dat het deuren openen met de smartphone, het oproepen van de lift voor je er bent en het laten afleveren van pakjes in een Bringme-box, zult weten te appreciëren. Deze virtuele conciërgedienst kan overigens nog veel meer en dat merk je al snel. Technologische snufjes met meerwaarde, dat is Highway Residence.


Reden 3: In de rand, maar toch zo in de stad

Gent bruist, dat hoeven we je vast niet uit te leggen. Kies je voor dit project, dan kies je voor het beste van beide werelden. Met de fiets of het openbaar vervoer sta je in minder dan 10 minuten in Centrum-Gent, maar net zo goed trek je je terug in je rustige cocon buiten het stadscentrum. Zo pik je de Gentse Feesten, een concert in de Vooruit of een avondje stappen mee, zonder enige hinder. 


Reden 4: Maak vrienden voor het leven

Nieuwe mensen ontmoeten in je eigen complex? Perfect mogelijk! Met Time-Out werd er een gezellige lounge omgeving gecreëerd, waar het heerlijk samenkomen is. Een aperitiefje, biljarten of gewoon even met medebewoners een praatje slaan: hier doe je het in alle comfort. ‘s Zomers gaan de schuiframen open en zit je op het terras. Leg die kolen maar al op de BBQ! In Highway Residence kom je elke dag opnieuw écht thuis! 


Reden 5: Wonen in het groen

Ok, je mag dan wel een stadsmus wezen, dat wil niet zeggen dat je groen niet weet te waarderen. Geniet van de binnentuin, zet je voor een picknick of trek naar één van de vele parken in de buurt. Slotenkouter, Zeemanstuin of La Sapinière? Je zegt het maar, keuze genoeg. Ga gerust met de fiets, die staat toch te blinken in een state-of-the-art fietsenstalling. Hadden we ook al gezegd dat de kids zich hier als een vis in het water voelen? 


Reden 6: Toekomstgericht wonen

Verliefdheid mag dan misschien verdwijnen, liefde vergaat nooit. Kies je voor Highway Residence, dan kies je voor toekomstgericht wonen. De ruimtes voelen goed voor jong en oud. Je woont in een tijdloze setting, terwijl je toch je eigen accenten kunt leggen. Elk appartement geniet optimaal van de zon, de prijzen zijn betaalbaar gehouden en de toekomst van deze wijk oogt mooi. En jij had nog andere redenen nodig? 


Overtuigd?

Ondertussen als een blok gevallen voor dit project en wil je er dieper induiken? Maak een afspraak en we bekijken graag samen de mogelijkheden. Een mooier valentijnsgeschenk valt niet in te beelden.