3 leuke horecazaken in de buurt van Highway Residence

Een levendige buurt, die kan niet zonder horeca. Wil je je in een buurt ergens helemaal thuis voelen, dan horen daar toffe horecazaken bij. Ontdek hier welke 3 adresjes we voor jou selecteerden!

Nu woon je in Highway Residence sowieso op een boogscheut van Centrum-Gent, met tal van leuke en hippe adresjes, maar ook korter bij huis zijn er een aantal fijne cafés, bars en eetplekjes. Wij selecteerden alvast 3 toffe plekjes waar de uren voorbij vliegen. Enjoy! Terugkeren? Dat doe je al wandelend, met de fiets of het openbaar vervoer. Veilig, leuk en makkelijk! 


Little Things

Bij Little Things proef je van de wereldse keuken van tweelingzussen die koken duidelijk in de vingers hebben. Hier geniet je rustig, valt je oog op kunst en hap je de eerlijke keuken smakelijk binnen. Lunchen is bij dit adresje een waar genot. Van vegetarische lasagne tot heerlijke rundsstoverij, hier is altijd wat lekkers voor zowel de kleine als grote honger.

Adres
Antwerpsesteenweg 420 A
9040 Sint-Amandsberg
www.littlethingsgent.be


Alainproviest

Een verfijnd avondje uit? Dan zit je goed in de statige herenhuis waar je smaakpapillen in de watten worden gelegd. Sober, maar stijlvol geniet je hier van een voortreffelijke keuken waar de passie vanaf spat. Een romantisch avondje of samen met vrienden op pad? Alles kan! Bij goed weer eet je in de prachtige tuin van de gerechtjes uit alle windstreken. Een feestje te vieren? Ook die kunnen hier perfect georganiseerd worden.

Adres
Rozebroekstraat 63
9040 Sint-Amandsberg


Mokja

Akkoord, de Koreaanse keuken mag dan wat minder bekend zijn, smikkelen ga je hier doen. Workshops, dineren, takeaway en zelfs een eigen kookboek: Mokja bruist en leeft. Alle toebehoren zijn aanwezig of krijg je mee zodat je voor een authentieke beleving kunt gaan. Een BBQ- of hotspot menu? Beide om duimen en vingers bij af te likken. Proef zeker ook de kimchi. Een Koreaanse specialiteit die ze nergens beter bereiden!

Adres
Wiedauwkaai 23J
9000 Gent
www.mokja.be


Meer weten over de toplocatie?

Er zijn nog tal van andere voordelen aan de toplocatie van Highway Residence. Contacteer ons en we leggen het je graag allemaal uit.