Profiteer nu nog van de startvoorwaarden

Lees hier de vier redenen waarom nu kopen slim is

Hieronder ontdekt u waarom nu hét moment is om na te denken over een energiezuinig nieuwbouwappartement vlakbij Gent centrum, R4 en E17. 8 appartementen zijn op vandaag reeds verkocht, wacht dus niet te lang als u wil genieten van de beste voorwaarden.

1. Inspraak kan nu nog

De laatste voorbereidingen gaan in voor de bouwwerken starten van deze residentie in de Gentse noordrand. Dat wil zeggen dat u nu nog mee inspraak heeft tot voor het bouwverlof om om uw toekomstig appartement de ultieme persoonlijke touch te geven.

 

2. Wees de tariefverhoging voor

Nu koopt u tijdelijk nog aan uitzonderlijke opstartvoorwaarden bij Highway Residence. Door de stijgende bouwkosten worden de prijzen op 9 augustus 2021 aangepast. Een recent artikel in VRT legt u dit uit. Lees hier meer.

 

3. Bespaar 15% btw

U geniet ook nog steeds van de tijdelijke 6% btw-regel. Vraag ons naar alle voorwaarden en ontdek of u in aanmerking komt. Dat kan u namelijk een aangename besparing opleveren tot wel € 54.613.

 

4. Stijgende rente voor leningen

Met mondjesmaat vertaalt de stijgende rente zich in hogere tarieven voor woonkredieten. De tarieven van woonkredieten zijn sinds midden maart aan een beperkte, maar duidelijk zichtbare opmars bezig. Lees er in dit recent artikel van De Tijd alles over.