Stadswoningen met een tuin razend populair

Door de coronacrisis zijn stadswoningen met een tuin en terras razend populair. Mensen willen niet meer opgesloten zitten, waardoor een buitenruimte prioritair is. Bron: HLN

Het belang van een buitenruimte

Het belang van een buitenruimte blijkt ook uit het woononderzoek dat HLN eerder dit jaar uitvoerde. Van de 20 procent bevraagden die verklaarden niet tevreden te zijn met hun woning gaf de meerderheid een gebrek aan tuin of terras op als reden. 4 op de 10 die er wel een hebben, brengen er sinds corona meer tijd in door. Evenveel mensen bij wie er reisbudget was vrijgekomen, spendeerden dat geld aan hun buitenruimte. Dat is ook de plek waar eigenaars zich het liefste in zouden willen uitleven mochten ze over een ongebreideld budget beschikken. Wie er de centen voor heeft, wil duidelijk niet meer het risico lopen om ooit nog in zijn eigen kot opgesloten te zitten.

Bij Highway Residence zijn de terrassen inpanding zodat u doorheen alle seizoenen buiten kan genieten. De zuid west oriëntatie zorgt dat elk appartement op het juiste moment van de dag zon heeft op het overdekte terras. Aan de achterzijde is het verzonken groene dak van de fietsenstalling volledig geïntegreerd in de binnentuin waardoor je omringd blijft met groen. Daarenboven is de gemeenschappelijke ruimte voor iedereen toegangelijk en zorgen de schuiframen met connectie tot de binnentuin.

Hebt u graag meer info? Twijfel niet en contacteer ons. Weet dat Highway Residence voldoet aan de 6% btw regel, waardoor u nu 15% btw bespaart op de constructiekost van uw appartement.

Bron: HLN, 05/05/2021